2. Dönem sınavlarına girecek öğrencilerimiz

May

31.05.2020 tarihinde İşletmede Beceri Eğitimine başlayacak öğrenci listemiz yayımlanmıştır.

KİRMAN BELAZUR, KİRMAN BELAZUR/ FUN&SUN HOTEL, ARMAS GÜL BEACH otellerinde beceri eğitimi yapacak öğrencilerimiz 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 22:00 de okulumuzdan Antalya iline hareket edeceklerdir.

May

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Döneminde yapılacak olan yüz yüze sınavlara katılmayacak  9.sınıf öğrencilerimiz dilekçelerini 21 Mayıs 2021 tarihine kadar sınıf rehber öğretmenine imzalı bir şekilde ulaştırması gerekmektedir.

Okulumuzda 10. ve 11. sınıfların 2. dönem 1. yazılıları tamamlandığı için 1. dönem notlarının yıl sonu başarı puanından sayılmasını isteyen öğrenciler 21 Mayıs 2021 tarihine kadar sınıf rehber öğretmenine imzalı bir şekilde dilekçe vereceklerdir. Dilekçe vermeyen öğrencilerin 1. ve 2. dönem sınavlarından aldıkları notların ortalaması ile yıl sonu başarı puanı belirlenecektir.

DİLEKÇE ÖRNEKLERİ EKTEDİR.

Değerli Velilerimiz;

17 Mayıs 2021 tarihinde İşletmede Beceri Eğitimine başlayacak öğrenci listemiz yayımlanmıştır. Mirage Park, Otium, Transatlantik, Imperial Turkiz otellerinde beceri eğitimi yapacak öğrencilerimiz 17 Mayıs 2021 pazartesi günü saat 22:00 de okulumuzdan Antalya iline hareket edeceklerdir. Diğer otellerimiz için işletmelerde beceri eğitimi pandemi nedeniyle 1 Haziran 2021 tarihinde başlayacaktır. Niğde de beceri eğitimi yapacak öğrencilerimiz için koordinatör öğretmenlerimiz işletmelerin durumlarına göre ayrıca açıklama yapacaktır.

Derslerimiz EBA üzerinden Canlı olarak işlenecektir.

Ders programı linkleri aşağıdadır.

Mrt

PARASIZ YATILILIK BAŞVURUSU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN İL GENELİNDE BOŞ KONTENJANI OLAN OKUL PANSİYONLARINA İL YATILILIK VE BURSLULUK KOMİSYONU TARAFINDAN YERLEŞTİRME YAPILACAKTIR. BAŞVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN 26/03/2021 TARİHİNE KADAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELERLE OKULUMUZA MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. YERLEŞTİRMELER İKAMET YERİNDE DEVAM EDECEĞİ TÜR VE DÜZEYDE ORTAÖĞRETİM KURUMU BULUNUP BULUNMAMA DURUMU, UZAKLIK-YAKINLIK, OBP, EK-1 VE BEYAN EDİLEN BELGELERE GÖRE YAPILACAKTIR. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER AŞAĞIDADIR.

Şbt

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA BURSLULUK SINAVI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR.

Ekm

02-08 Kasım 2020 Tarihleri arasında okulumuzda uygulanacak olan EBA Canlı ders programımız aşağıdadır.