NİĞDE / MERKEZ - Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi 2. Sorumluluk Sınav programımız aşağıdadır.

MEHMET AKİF MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. VE 10. SINIFLAR 1. SINAV UYGULAMA ESASLARI

1.      Sınav süremiz 40 dakikadır.

2.      Sınavlar 2. ve 7. Ders saatlerinde yapılacaktır.

3.      Her öğrenci kendi sınıfında ve kendi sırasında sınava girecektir.

4.      Sınava girmeyen öğrenci mazeret durumunu (raporlu, sevkli) en geç 5 iş günü içerisinde evrakları ile birlikte okul idaresine bildirecektir.

5.      Sınavların tamamında Covid-19 salgınına yönelik tüm tedbirler eksiksiz ve zamanında alınacaktır.

6.      Cep telefonları kapalı bir şekilde öğretmen masasının üzerine konulacaktır.

7.      Sınav esnasında öğrenciler arasında kalem, silgi vb. alışveriş olmayacaktır.

8.      Öğrencilerin sınavlara okul kıyafetiyle girmesi zorunludur.

9.      Yapılacak olan sınavlarda karantina da bulunan öğrenciler karantina bitiminde sınava tabi tutulacaklardır.

10.  Sınavı biten öğrenci sınıfını terk etmeyecektir.

11.  Sınav bitiminde sınıfların havalandırılması nöbetçi öğrenci tarafından yapılacaktır.

SEDAT ÖZDEMİR

OKUL MÜDÜRÜ

Ekm

23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11.00'da Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.