Nis

Sağlık Olsun projesinin ‘Sağlıklı Atıştırmalık Hazırlıyorum ’ etkinliği kapsamında öğrencilerimiz paketli gıdalara alternatif olarak sağlıklı atıştırmalıklar hazırladılar . Evde bulunan kuru meyve , kuru yemiş gibi malzemeler ile tariflerini oluşturan öğrencilerimiz hem sağlıklı beslenme hem de sürdürülebilir  yaşam alışkanlıkları edinme konularında  farkındalık oluşturdular.

İŞLETME LİSTESİ LİNKTEDİR.

Mrt

Sağlık Olsun projesi kapsamında öğrencilerimize psikolojik sağlık eğitimi verildi. Eğitim çerçevesinde öğrencilerimize psikolojik sağlık, stresle baş etme yöntemleri , kontrol edemeyeceğimiz durumlarda yapılması gerekenler , psikolojik sağlığın fiziksel sağlığa etkileri anlatıldı.

Mrt

Sağlık Olsun projesi kapsamında öğrencilerimize katkı maddeleri ve ürün etiketi okuma hakkında bilgi verdikten sonra öğrencilerimizle birlikte market ziyareti yaptık. Market ziyaretinde öğrencilerimiz ürün etiketlerini ve paketler üzerindeki sembolleri incelediler. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir hayat için farkındalık kazandılar.

Mrt

Sağlık Olsun projesi kapsamında öğrencilerimize sağlıklı ve sürdürülebilir bir hayat farkındalığı kazandırmak için etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimize paketli ürün etiketi okuma , E kodları olarak bilinen ürün katkı maddeleri hakkında bilgilendirme, insan sağlığına ve gıda ile teması uygun maddelerin tanıtımı ve geri dönüşüm hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Mrt

Sağlık Olsun projesi kapsamında öğrencilerimize düzenli egzersizin önemini anlatıldı. Hem sürdürülebilir hem de sağlıklı bir yaşamın önemini vurgulandı, bisiklet turumuzu tamamlayarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıldı.

Mrt

2023-2024 Okul Sporları Oryantiring Müsabakalarında 4 ayrı kategoride katılım sağlayan okulumuz Genç Kızlar A kategorisinde 1. olarak

Genç Kızlar B kategorisinde 2. olarak

Genç Erkekler A kategorisinde 2. olarak

Genç Erkekler B kategorisinde 3. olarak tamamlamıştır.

Öğrencilerimizi ve Emin ARIKAN hocamızı tebrik ederiz.

Mrt

Niğde Ömer HALİSDEMİR Üniversitesi Aşçılık bölümü ve Göncü Konağı gezimiz.

Ekm

İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” projesi uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarını kapsamaktadır. Projenin asıl amacı; uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılmasıdır. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi de projenin amaçlarından biridir. Bu amaç doğrultusunda okulumuz konferans salonunda velielerimze bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ekm

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 09-15 Ekim Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlediği Futsal müsabakalarına katıldık. Katılımcı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

İlimizde düzenlenen Gastronomi Festivali yarışmalarına Selçuklu Saray Mutfağı, Osmanlı Saray Mutfağı ve Modern Türk Mutfağı kategorilerinde yarışmalara katıldık. Öğrencimiz Emir Salih Yavuz, Osmanlı Saray Mutfağını temsil eden yarışmada Ayvalı Soğanlı Borani yemeğiyle 3. oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Hasan Basri Eroğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca diğer kategorilerde de katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz hayata dokunuyor projesi kapsamında Aşağı kayabaşı mahallesinde yer alan Özbelde Hatipoğlu camiinde Cuma namazı öncesinde camii temizliği yapıldı. Cuma namazı sonrasında cemaate aşure dağıtımı yapıldı. Katkı ve emeklerinden dolayı Konaklama Seyahat Hizmetleri Alanı Öğretmen ve öğrencilerimize, Yiyecek içecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.