NİĞDE / MERKEZ - Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ağu

Okul kıyafetlerimiz 9. sınıflardan başlamak üzere değişmiştir. Üst sınıf öğrencilerimizden de yeni kıyafetimizi giymek isteyenler alabilirler.

Haz

Okulumuz Matematik Öğretmeni Fatma TEKGÜNDÜZ ve 9/A sınıfı öğrencileri tarafından dersi daha eğlenceli hale getirmek ve öğrenmelerin daha kalıcı olmasını sağlamak amacıyla ´Matematiğin Eğlenceli Dünyası´ isimli etkinlik düzenlendi. Öğrenciler hazırlamış oldukları materyalleri arkadaşlarına ve diğer öğretmenlere de sundular.

Nis

İl emniyet müdürlüğünde çocuk şube ve siber suçlarla mücadele  müdürlüğünde görevli polis memurları tarafından şiddetin önlenmesi, siber suçlara karşı bilinç oluşturma, kötü alışkanlıklardan uzak durma konularında seminer verildi.

Şbt

Okulumuzda Yedi İklim Akademi Kurucu Müdürü Habib AYKAÇ ın Konuşmacı Olarak Katıldığı Sultan Abdulhamid i Anlama Konulu Konferans Düzenlendi.

Öğrencilerimizin de katkılarıyla okul logomuzu yeniledik.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA HAFTASI ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLERDEN KARELER

Ağu

2015/2016 YILI 32 MEZUN ÖĞRENCİMİZDEN 19´U ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMİŞTİR. MEZUNLARIMIZDAN ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ EKTEDİR.

Okul Futsal Takımımıza karşılaşmalarında başarılar dileriz.

Aşçı adaylarımız uyğulamalı eğitimlerine ilk adımlarını attı.

Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Diyabet Eğitimi Proğramı için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz.

Şbt

PANSİYONUMUZUN TELEVİZYON VE HALILARI YENİLENİP MASA TENİSİ SALONU OLUŞTURULARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DAHA NEZİH BİR ORTAMDA KONAKLAMALARINA YARDIMCI OLUNMAYA ÇALIŞILMAKTADIR.